Τα σύμφωνα της ήταν υγρά. Τράβαγε τα  φωνήεντα ερωτικά και τα σίγμα της ύγραιναν το αυτί του. Πέρασε τα δάχτυλα του ανάμεσα στα μαλλιά της και το άρωμα πλανήθηκε στο δωμάτιο. Βανίλια και μπισκότο. Συνέχισε να την χαϊδεύει από τους απαλούς κροτάφους, φτάνοντας στο λαιμό της και μετά στάθηκε στα στήθη της, παίζοντας με τις ρώγες .

Εκείνη σταμάτησε να μιλάει και ένας αναστεναγμός έπαιξε στα βαμμένα χείλη της. Κατρακύλησε στον αφαλό και τον κύκλωσε με τα δάχτυλα του.

« Συνέχισε », άκουσε έναν ψίθυρο στο αυτί του.

Κατέβηκε πιο κάτω και έπαιξε με την κλειτορίδα της. Ένιωσε τους σπασμούς σε όλο της το κορμί που έκαιγε. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό να την χαϊδεύει και πέρασε το άλλο του χέρι γύρω από τον λαιμό της πιέζοντας τον. Την ένιωθε να τινάζεται και να αφήνει ξέπνοα φωνήεντα να ταξιδεύουν, να χτυπάνε τους τοίχους και να γυρνάνε πίσω.

Αύξησε την πίεση στον  λαιμό της και τώρα έμπηξε και τα δάχτυλα του μέσα στην τρυφερή της σάρκα. Το πρόσωπο της κοκκίνισε και όλο της το σώμα έτρεμε. Κτηνώδη βογγητά έβγαιναν από τις χορδές της. Τα πόδια της σπαρταρούσαν πάνω στα φτηνά σεντόνια και τα στήθη της τρεμόπαιζαν.

Οι ανάσες της ήταν κοφτές και γρήγορες. « Συνέχισε»  του φώναξε με μια στριγκιά φωνή. Το σώμα της έκανε ένα τελευταίο σπασμό, σε μια στιγμή κορύφωσης .Για ένα μονάχα δευτερόλεπτο την ένιωσε να αιωρείται. Και αυτός μαζί της είχε καταφέρει να κλέψει λίγη από την μαγεία του εκστατικού της τέλους.

Και μετά, απόλυτη ησυχία.

Εκείνη έμεινε ξαπλωμένη σε μια θάλασσα από σεντόνια που έγλυφαν το γυμνό της κορμί. Με τα μάτια της ορθάνοιχτα κοίταζε το ταβάνι. Η απόλαυση που είχε σχηματιστεί στο πρόσωπό της είχε μια μικρή δόση τρόμου.

Τι διαφορά έχει ο θάνατος από τον έρωτα, αναρωτήθηκε.

Εκείνος σηκώθηκε, ντύθηκε και έψαξε την τσέπη του τσαλακωμένου σακακιού του. Βρήκε ένα πενηντάευρω και το πέταξε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Στην πόρτα γύρισε να την κοιτάξει αλλά δεν διέκρινε καλά μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

Τι διαφορά έχει ο θάνατος από τον έρωτα, ήταν τα λόγια που του ψιθύρισε μια γυναικεία φωνή από το βάθος του σκοταδιού. Ήταν τα υγρά σύμφωνα και τα ερωτικά φωνήεντα που μέχρι πριν από λίγο χάιδευαν τ’ αυτιά του.

images.jpg

Λόγια στο σκοτάδι

του Αλέξανδρου Πετρόχειλου